medailonky certifikovaných instruktorek v metodě FACE YOGA by yoga & Vision acadEmy

Ing. Kateřina Horská

Jmenuji se Kateřina Horská, jsem lektorkou jógy (specializace hathajóga), kterou vedu již od roku 2015. Nabízím lekce individuální i skupinové. Za mnoho let mé praxe jsem zjistila, že to nejdůležitější je k sobě přistupovat s laskavostí a ohleduplností, proto jsem založila projekt Jóga s respektem. Jsem ráda, že nyní spolu budeme s láskou přistupovat i k obličeji, který budeme jemně probouzet, aby opět zářil. 

Místo působení: Česká Třebová a okolí, on-line kdekoliv

Kontakt:

Facebook a YouTube: : Jóga s respektem

Web: www.jogasrespektem.cz

Ing. MARTINA čERNOCHOVÁ

Face jógu jsem objevila v roce 2021 díky svojí mamince, která mi darovala knížku Obličejová jóga. Začala jsem čistě ze zvědavosti a se záměrem řešit první známky stárnutí, ale velmi brzo jsem pochopila, že face jóga není jen o vráskách. Je to životní styl a filozofie. Z původní zvědavosti se stala vášeň a naplnění. Fascinuje mě její přesah, fascinuje mě, jak všechno souvisí se vším.

Face jógu jsem se učila od opravdových odborníků. Nejprve to byla Fumiko Takatsu, u které jsem v roce 2022 získala titul Certifikovaná Face Yoga instruktorka v metodě Face Yoga Method.

Následně to byla Martina Bajerová a její instruktorský kurz Face Yoga by Yoga & Vision Academy, díky kterému jsem získala ještě hlubší vhled do anatomie svalů a různých dalších souvislostí spojených s naším obličejem.

Dnes je face jóga každodenní součástí mého života, pomáhá mi cítit se dobře a být spokojená sama se sebou. Také mě učí trpělivosti, respektu, pokoře a laskavosti. Velmi se mi osvědčila i jako nástroj v boji proti stresu a úzkosti.

Face jóga je objevná a zábavná cesta. Pojďte společně objevovat a bavit se, s respektem a s láskou k sobě.

Místo působení: Praha a online kdekoliv

Jazyky: čeština a angličtina

Mgr. Irena hofreiterová

Jsem učitelka angličtiny a francouzštiny a učím malé děti i seniory. Miluji život, ráda přijímám nové výzvy a učím se novým věcem. Vyrůstala jsem v prostředí bylinek, celostního pojetí člověka a světa. Vždy jsem se zajímala o přírodní a neinvazivní metody péče o sebe. Moje cesta k face józe byla však spíše náhodná a motivovaná osobními zdravotními problémy. Nejvíce zaujala myšlenka, že bych si mohla pomoci přirozenou cestou.

Postupně jsem si začala uvědomovat široké možnosti face jógy. Nejen v souvislosti s mým stavem, ale také v možnosti pomáhat ostatním. Začal se přede mnou otevírat fascinující svět plný informací, souvislostí a vhledů, který mne uchvátil. Absolvovala jsem instruktorský kurz FACE YOGA by YOGA & VISION ACADEMY a stala se certifikovanou face yoga instruktorkou. Nabízím skupinové kurzy face yogy i individuální konzultace, při kterých se plně soustředím pouze na vás a mohu vytvořit cvičební plán na míru podle vašich specifických potřeb a problémových oblastí. Skupinové prostředí zase často podporuje vyšší motivaci, protože vás ostatní mohou inspirovat k lepším výkonům. Je snazší cvičit, když máte kolem sebe podobně naladěné lidi.

Místo působení: Praha

Kontakt:

E-mail: hofreiterovai@seznam.cz

Monika Valachová

Celý život som zasvätila pohybu a vzdelávaniu v oblasti ľudského zdravia. Moje meno je Monika Valachová a napriek tomu, že som 18 rokov pracovala v lekárni, zanechala som toto krásne povolanie a založila si vlastné podnikanie - MONFIT - štúdio pohybu a jogy v centre Žiliny na Mariánskom námestí. Tu odovzdávam širokej verejnosti moje odborné vedomosti, skúsenosti s holistickým prístupom. V štúdiu vediem okrem pohybových lekcií aj workshopy "Prebuď v sebe maliarku" na rozvoj kreativity a uvoľnenia stresu prostredníctvom farieb, organizujem rôzne prednášky a podujatia ako Soundhealing – zvukovú harmonizáciu, liečba zvukom.

Moje vzdelávania

FACE YOGA TEACHER by Face & Vision Yoga Academy – Martina Bajerová, Inštruktorka Jogovej Terapie, Family Yoga a joga pre deti v MŠ, Inštruktorka SM systému, ďalšie kurzy a certifikáty –SPS Skolióza, FASPO – Martina Fallerová, Čchi kung čung juan - ZYQ - I.st., Chinese Image Medicine - basic, Diagnostika a liečba deformít chodidla, Diagnostika a korekcia pohybového aparátu

Místo působení: Žilina, Slovensko

Kontakt:

Monika Valachová

Monfit štúdio pohybu a jogy

Mariánske námestie 193/12

010 01 Žilina

Slovensko

 

E-mail: info@monfit.sk

Web: www.monfit.sk

Facebook: https://www.facebook.com/MonFit.sk/

Instagram: monfit.sk

Potřebujete poradit? Něco nefunguje? Pište na martinabajerova@yogacenter.cz. Volejte: 603 595 567